Partneri

Partneri

Partneri

WSO2 Logo

WSO2 je kompanija osnovana 2005. sa misijom da integriše interfejse za programiranje aplikacija (API), same aplikacije i veb usluge lokalno i na internetu. Danas se bavi razvojem open source rešenja za razvoj aplikacija i cloud softvera za upravljanje digitalnim identitetima korisnika i kontrolu pristupa i u ovoj oblasti je jedan od globalnih lidera. Rešenja WSO2 koriste najveće korporacije, prestižni univerziteti i vlade.

Kod nas u ponudi

Thales logo

THALES je svetski lider u proizvodnji elektronskih sistema za avio-industriju, vojnu industriju, sektor prevoza i bezbednosni sektor. U ponudi Trust IT nalaze se njihovi proizvodi i repromaterijal vezani za pametne kartice i automatsko skeniranje dokumenata.

Kod nas u ponudi

AET logo

AET je prestižna kompanija u sektoru digitalne bezbednosti. Specijalizovana je za pouzdana softverska rešenja u oblastima identifikacije, autentikacije, elektronskih potpisa, bezbednosti ličnih podataka i upravljanja digitalnim identitetima. Rešenja AET implementirana su kod državnih organa, u zdravstvenim i finansijskim ustanovama i u korporacijama širom sveta.

Kod nas u ponudi

Entrust logo

Entrust nudi rešenja vezana za identifikaciju korisnika, zaštitu podataka, bezbednost komunikacija i bezbednost plaćanja. Trust IT u svojoj ponudi ima hardver i repromaterijal za implementaciju tehnologije pametnih kartica.

Kod nas u ponudi

Zebra logo

Zebra je jedan od vodećih svetskih proizvođača mobilnih računara, skenera barkodova, štampača i drugog softvera i hardvera za obeležavanje i praćenje u industriji, logistici i prevozu. Trust IT nudi Zebrine štampače, skenere, računare i repromaterijal.

Kod nas u ponudi

Želite da postanete Trust IT partner?

Naša rešenja koriste države i državni organi, banke, ustanove visokog obrazovanja, ali i mala i srednja preduzeća. Sa nama imate svu moguću fleksibilnost uz najviši standard informatičke bezbednosti.