Desktop štampač nalepnica Zebra ZD220

Teško da postoji komad hardvera ozloglašeniji od štampača, naročito pristupačnijeg desktop štampača opterećenih velikim obimom posla i dugim vremenom kontinuiranog rada. Zebra zastupa drugačiji pristup: pristup koji proizlazi iz posvećenosti kvalitetu i ekonomičnosti. Desktop štampač nalepnica ZD220 dizajniran je da traje i služi jednako dobro tokom celog svog radnog veka.

Opšte karakteristike

Najvažniji princip razvoja hardvera Zebra je pouzdanost, a slede ga visok kvalitet i ekonomičnost. Štampač ZD220 ima ojačano kućište dvostruke debljine i koristi kvalitetne komponente u izradi, kako bi osigurao isplativost tokom godina upotrebe.

Univerzalnost i jednostavnost

Štampač nalepnica ZD220 dizajniran je za univerzalnu interoperabilnost, namenjen zameni starijih modela koji koriste komandne jezike ZPL, EPL, pa i one koje nije razvila Zebra. Sa računarom se povezuje putem USB kabla.

Interoperabilnost i male dimenzije (267mm x 197mm x 191mm) i mala masa (1.1kg) čine ga pogodnim za štampu nalepnica u transportu i logistici, industriji, maloprodaji i u drugim sektorima. Sa ili bez korišćenja softvera Zebradesigner istog proizvođača, idealan je za štampu raznih nalepnica, karata, oznaka, barkodova i drugih sličnih dokumenata.

Štampač ima jedan LED indikator i jedno dugme za zamenu trake i zaustavljanje štampe, što ga čini veoma jednostavnim za rukovanje.

Precizna i brza štampa

DZ220 štampa u rezoluciji od 203dpi, odnosno 8 tačaka po milimetru, na traci maksimalne širine 104mm, brzinom od 102mm u sekundi, što ga čini dovoljno brzim za najzahtevniji obim posla. Podržava papir u formi rolne, unapred sečene nalepnice, narukvice, i druge formate.

Opremljen je softverom za preciznu štampu bar kodova u razmeri 2:1 i 3:1, kao i 1D i 2D bar kodovima u raznim standardnim formatima. Softver štampača podržava više unapred instaliranih tipografskih oblika slova kompatibilnih sa standardima Unicode za štampu na raznim jezicima.

Pouzdanost u raznim uslovima rada

Štampač nalepnica ZD220 testiran je u radu na temperaturama do 41 °C i u uslovima visoke vlažnosti vazduha. Robusno kućište čini ga otpornim na oštećenja od udara i padova.

Kvalitetan repromaterijal

Zebra za svoje štampače preporučuje sopstveni repromaterijal, radi maksimalne efikasnosti i produženog radnog veka glave štampača. Repromaterijal za štampače Zebra rigorozno je testiran i optimizovan za korišćenje u štampačima ovog renomiranog proizvođača radi postizanja vrhunskih rezultata.

Prilagodljiv

USB veza sa glavnim uređajem

Otporan na udarce

Dvostruko kućište

Univerzalan

Podrška za širok raspon nalepnica

Garancija

2 godine od isporuke