Čitač dokumenata THALES Gemalto QS1000

Svetski lider u bezbednosti podataka, THALES, svoje iskustvo i stručnost uneo je u dizajn čitača dokumenata THALES Gemalto QS1000. Ovaj čitač dokumenata skenira podatke iz putnih isprava ili ličnih dokumenata brzo i pouzdano, što ga čini široko primenljivim u industriji hotela i kazina, kod trgovaca robom ograničenom starošću kupca (alkohol, duvan), u oblasti rent-a-kar agencija, kao i u mnogim drugim slučajevima.

Opšte karakteristike

Provera i dokazivanje identiteta i ličnih svojstava ključna je za bezbednost građana, ali i za zaštitu legitimnih interesa korporacija u slučajevima kada je potrebno pouzdano i precizno očitavanje dokumenata. Čitač QS1000 omogućava korisniku da brzo i jednostavno skenira i pročita dokumente, proveri njihovu autentičnost, kao i da preuzme podatke sa njih na povezani sa uređaj, mrežu, ili aplikaciju korisnika.

Stampac, bela pozadina

Precizno skeniranje u malom pakovanju

QS1000 omogućava skeniranje čitanje više vrsta dokumenata automatski – uređaj sam detektuje da je dokument prisutan, i skenira ga bez daljeg angažovanja operatera. Skenira dokumente u vidljivom svetlosnom opsegu, ali i infracrvene elemente u rezoluciji 400 DPI, sa dubinom boje od 30 bita.

Visoka kompatibilnost

THALES Gemalto QS 1000 pogodan je za čitanje širokog spektra dokumenata: dokumenata po standardu ICAO, vozačkih dozvola po standardu ISO 18013, raznih vrsta 1D barkodova, kao i 2D barkodova za bording karte i druge dokumente, QR kodova, DataMatrix i Aztec formata, kako sa papira, tako i sa velikog broja mobilnih uređaja.

Ovaj čitač dokumenata kompatibilan je sa aplikativnim rešenjima razvijenim za Windows, Linux, i MacOA. Skladišti slike u najčešće korišćenim formatima (.bmp, .png, ili .jpeg).

Brz i jednostavan

Automatsko očitavanje dokumenata

Univerzalan

Čita širok spektar dokumenata

Precizan

Visoka rezolucija skeniranja

Robustan

Bez pokretnih delova, otporan na prašinu