Bežični skener bar kodova zebra LI4278

U bežični skener bar kodova LI4278 vodeći svetski proizvođač Zebra ugrađuje svoj osnovni princip izlaženja u susret zaposlenima na obodu svakog poslovnog sistema, uz najviše standarde informatičke bezbednosti i energetske ekonomičnosti.

Opšte karakteristike

Inovativni dizajn skenera omogućava čitanje svih vrsta 1-D bar kodova, od prostih identifikacionih kartica, preko elektronskih bar kodova prikazanih na ekranu mobilnog uređaja, pa sve do HD bar kodova kakvi se upotrebljavaju u proizvodnji elektronske opreme. Opremljeni skenerom Zebra LI4278, vaši zaposleni će moći da skeniraju 1-D bar kodove brže i sa veće razdaljine. Skener LI4278 hvata bar kodove i iz oštrih uglova, olakšavajući i ubrzavajući rad rukovaoca.

Skener je bežičan, tako da rukovalac ima punu slobodu pokreta, ne zaviseći od radne stanice niti od položaja bar koda na skeniranom predmetu. Skener je moguće postaviti i na opcioni stalak i koristiti kao stacionarni skener.

Preciznost i fleksibilnost

Linija skeniranja LI4278 ne gubi oštrinu i jasno je vidljiva na velikoj razdaljini i na jakom dnevnom svetlu, što olakšava i ubrzava rad rukovaoca u svim uslovima osvetljenosti. Skener se može koristiti i kao fiksni skener u vertikalnom i u horizontalnom položaju što oslobađa rukovaoca i omogućava veću fleksibilnost pri radu i organizaciji radnih stanica.

U zavisnosti od fiksne jedinice (desktop ili prezentaciona), sa jednom fiksnom jedinicom može se u isto vreme koristiti više skenera – do tri, odnosno do sedam.

Skener može raditi i bez veze sa fiksnom jedinicom, čuvajući u memoriji preko 500 skenova koji se automatski prenose odmah po uspostavljanju veze.

Ekonomičnost i efikasnost

Zebra LI4278 koristi lako zamenljive i punjive baterije za višekratnu upotrebu. Jedna puna baterija omogućava veliki broj skeniranja u toku perioda rada uređaja, prilagođen najintenzivnijim profilima korišćenja i načina rada.

Ručna jedinica skenera kompatibilna je sa starijim modelima fiksne jedinice i druge prateće opreme istog proizvođača, tako da uz skener LI4278 možete koristiti i pribor modela LS4278 i DS6878 bez ikakvih smetnji u radu.

Bezbednost i pouzdanost

Dizajn ovog skenera uzeo je u obzir potrebe raznih profila korisnika i rukovalaca kao i zahteve koje nameće stalno rukovanje i česta upotreba.

Korišćenjem Bluetooth 2.1 konekcije između skenera i fiksne jedinice omogućena je veća bezbednost prenosa podataka u skladu sa najnovijim tehnološkim standardima, lakše sparivanje ručnih i fiksnih jedinica, ali i efikasniju upotrebu baterije. LI4278 koristi najsavremeniju tehnologiju EDR (Endpoint detection and response) za stalno praćenje prenosive skenere i eliminaciju bezbednosnih pretnji.

Skener Zebra LI4278 koristi jedinstvena štampana ploča koja eliminiše potrebu za interkonekcijama, čineći uređaj pouzdanijim i otpornijim na kvarove. Uređaj je testiran na udarce i padove, čak i na betonsku površinu, a pokazuje odlične rezultate rada u svim uslovima osvetljenosti, vlage i prašine. Punjač skenera otporan je na oštećenja od svakodnevne upotrebe.

Bezbedan

Najnoviji standard bezbednih bežičnih tehnologija

Fleksibilan

Pouzdan rad na jakom svetlu, prašini i vlazi

Otporan na udarce

Bežična jedinica testirana na pad na beton

Ekonomičan

Efikasna upotreba baterije