AET SafeSign Identity Client

SafeSign Identity Client je middleware rešenje za bezbednu autentikaciju korisnika uz korišćenje pametnih kartica ili USB tokena. Ovo AET-ovo rešenje omogućuje efikasnu zaštitu informatičke infrastrukture svakog korisnika.

Upravljanje karticama i tokenima

SafeSign IC pruža administratorima sistema širok spektar opcija za upravljanje karticama, tokenima i podacima koji se na njima nalaze. Administrator može da podesi PIN, blokira i deblokira karticu, doda i obriše digitalne ključeve i sertifikate. Korisnik, takođe, sam ima mogućnost da pristupi digitalnim sertifikatima kao i da promeni svoj PIN.

Multifaktorska autentikacija

SafeSign Identity Client uvodi dvofaktorsku ili multifaktorsku autentikaciju prilikom logovanja korisnika na mrežu, računar ili aplikaciju tako što od korisnika zahteva USB token ili pametnu karticu i PIN. PIN je poznat samo korisniku, dok su USB tokeni i pametne kartice otporni na svaku vrstu neovlašćenih izmena, što zajedno čini robustan i bezbedan sistem autentikacije korisnika.

Fleksibilnost

Ovo softversko rešenje dostupno je za razne vrste uređaja, od servera, preko desktop računara, pa sve do laptop računara i pametnih mobilnih uređaja. Osim računara, rešenje se može instalirati i na štampače, kao i na druge uređaje kojima je potrebna zaštita i kontrola pristupa.

SafeSign IC podržava hardver raznih proizvođača, uključujući i preko 200 vrsta pametnih kartica, što korisniku ostavlja punu slobodu prilikom izbora hardvera. Administratori sistema imaju velike mogućnosti da sam sistem modifikuju tako što će mu, u slučaju potrebe, dodati sertifikate ili aplikacije bez potrebe za promenom samih tokena ili infrastrukture klijenta.

Bezbednost

Bezbednost

Fleksibilnost

Podrška za preko 200 kartica

Lak za administriranje

Širok spektar funkcionalnosti

Prilagodljivost

Promena sadržaja tokena bez obzira na infrastrukturu