ENTRUST CR805 retransfer štampač

Sa ENTRUST-ovim retransfer štampačem kartica CR805 štampati kartice bilo koje vrste, visokog kvaliteta i sa velikim brojem boja, slika i drugih elemenata brzo i jednostavno sa vašeg računara.

Osim samih štampača, TrustIT nudi i originalni repromaterijal proizvođača ENTRUST  koji omogućuje optimalan učinak.

Preciznost štampe

U rezoluciji 600dpi moguće je veoma precizno štampanje ne samo ukrasnih grafičkih elemenata, već i slika fotografskog kvaliteta linije, površine i boje, što omogućava veoma preciznu autentikaciju nosioca kartice po fotografiji. Osim toga, moguće je i štampanje mikroteksta, bar kodova, QR kodova i drugih elemenata pristupačnih mašinama.

Štampač CR805 podržava štampanje na velikom broju različitih vrsta kartica i sa dizajnom po želji, što eliminiše potrebu za prethodnim štampanjem grafičkih elemenata.

Bezbednost

Sa ENTRUST-ovim retransfer štampačem CR805 možete dodati različite beznednosne elemente na kartice, uključujući i UV sloj i metalizirane teksturalne elemente. Retransfer film čini karticu trajnijom, a može se naneti i u duplom sloju.

Radi pojačane bezbednosti, veza između softvera i štampača je kriptovana, a korisničke informacije ne čuvaju se u štampaču pošto se štampa završi.

Po potrebi, štampač se može i zaključati.

Fleksibilnost i skalabilnost

Uređaj se može koristiti za izdavanje fizičkih i digitalnih ID kartica, a, u zavisnosti od podešavanja, brzina može dostići i 110 kartica u minutu. Same kartice mogu biti raznih formata i materijala, u skladu sa zahtevima korisnika. Štampač može biti podešen i da izdaje više vrsta kartica prema potrebi, bez izmene materijala.

Bezbednost

Kriptovana veza između korisnika i uređaja

Sigurnost

Razni bezbednosni elementi na karticama

Trajna štampa

Retransfer film omogućava veliku izdržljivost kartica

Preciznost

Visoka rezolucija štampanja