Industrijski štampač nalepnica Zebra ZT231

U uslovima visoke aktivnosti i velikog obima posla, Zebra nudi rešenje u vidu industrijskog štampača nalepnica ZT231. Visoka rezolucija štampe, velika brzina, kompaktni gabariti – sve što se može poželeti od jednog štampača. Pogodan je za upotrebu u industriji, transportu i logistici, zdravstvu i maloprodaji.

Osnovne karakteristike proizvoda

Kao i svi proizvodi kompanije Zebra, industrijski štampač nalepnica ZT231 je robustan, dugotrajan i kompaktan – i sve to bez kompromisa na račun kvaliteta i brzine štampanja. Osim toga, jednostavan je za upotrebu i održavanje.

Kvalitetan repromaterijal

Zebra za svoje štampače preporučuje sopstveni repromaterijal, radi maksimalne efikasnosti i produženog radnog veka glave štampača. Repromaterijal za štampače Zebra rigorozno je testiran i optimizovan za korišćenje u štampačima ovog renomiranog proizvođača radi postizanja vrhunskih rezultata.

Stampac, nalepnica

Pristupačnost i jednostavnost

Celokupan korisnički interfejs smešten je na veliki tač skrin dijagonale preko 10cm. Na ekranu je vidljiv status štampe, a preko njega se pristupa svim menijima, kao i bazi znanja. Pogodan je za korišćenje čak iako operater nosi rukavice. Softver samog štampača je kompatibilan sa ranijim verzijama raznog softvera, tako da je moguće štampačem ZT231 zameniti štampač drugog proizvođača bez promene formata nalepnica i bez potrebe za programiranjem.

Štampaču se može pristupiti i preko komandne table na mreži, što olakšava konfigurisanje i popravke programerima, i sve to na uz poštovanje najviših standarda bezbednosti prenosa podataka.

Ugrađeni senzorni i analitički elementi olakšavaju planiranje održavanja, dok je samo održavanje olakšano dizajnom: valjak i glavu štampača moguće je zameniti bez upotrebe alata.

Kvalitetna i brza štampa

Štampač nalepnica ZT231 štampa nalepnice u rezoluciji 203dpi, 8 tačaka po milimetru, sa opcijom nadogradnje na 300dpi, 12 tačaka po milimetru, maksimalnih dimenzija 104mm x 3988mm, u zavisnosti od verzije štampača. Štampa na rolnama, šablonski sečenim nalepnicama, i drugim formatima.

Sistem podržava sedam tipografskih oblika slova u skladu sa standardom Unicode, što omogućava štampu na različitim jezicima. Podržava i razne formate linearnih bar kodova i 2D bar kodova.

Arhitektura sistema ZT231 omogućava obradu više zadataka u isto vreme.

Trajnost i pouzdanost

Industrijski štampač nalepnica ZT231 smešten je u ojačano kućište sa metalnim okvirom, što ga čini otpornim na udarce. Osim toga, kućište je dizajnirano da bude malih dimenzija, sa harmonika vratima, radi lakšeg pristupa. Testiran je na radnoj temperaturi do 40 °C, i na uslove visoke vlažnosti vazduha.

Softver štampača izrađen je u skladu sa najvišim standardima informatičke bezbednosti. Daljinska veza za štampačem je bezbedna i lako se uspostavlja, a neovlašćeni pristup je lako identifikovati i eliminisati.

Bezbednost

Veze u skladu sa najvišim standardima

Robustan

Kućište ojačano metalom

Lakoća upotrebe

Ceo interfejs na jednom ekranu

Univerzalnost

Podrška za širok raspon nalepnica