Mobilni računar Zebra TC21/TC26

Ako ste razmišljali o tome da popis digitalizujete tako što ćete zaposlene opremiti jeftinijim mobilnim telefonima i odgovarajućim aplikacijama, razmislite ponovo: mobilni računari Zebra iz serije TC2X su bolje, efikasnije, ali ne i skuplje rešenje. Vodeći svetski proizvođač Zebra upakovao je mnogo procesorske moći i funkcionalnosti u lako prenosivo pakovanje.

Osnovne karakteristike uređaja

Mobilni računari Zebra iz serije TC2X su lagani i malih dimenzija i njima se lako rukuje jednom rukom preko touch-screen interfejsa. Računare iz serije TC2X pokreće procesor brzine 1,8 ili 2,2 GHz, imaju ekran dijagonale pet inča, sa visokom rezolucijom i velikom dubinom boje.

Interfejs uređaja zasnovan je na Androidu, tako da ne zahteva posebnu obuku za korišćenje.

Izdržljivost i otpornost

Za razliku od mobilnih telefona, mobilni računari TC21 i TC26 su napravljeni da budu otporni na situacije koje se mogu dogoditi prilikom rukovanja u zahtevnom poslovnom okruženju. Otporni su na udarce i padove, kao i na vodu, prašinu, sneg, kišu, visoke temperature, niske temperature i visoku vlažnost vazduha. Sa zaštitnom navlakom, otporni su na pad na beton sa visine od 1,5m.

Ekran uređaja je pogodniji za upotrebu u poslovnom okruženju od prosečnog mobilnog telefona, zaštićen gorila staklom, lako pregledan i u zatvorenom prostoru, a i na jakom suncu.

Veliki izbor konfiguracija

Mobilni računari serije TC2X kompatibilni su sa svim Zebrinim uređajima za skeniranje i čitanje barkodova, sa podrškom za 1D i 2D bar kodove raznih formata, ali za skeniranje se u nuždi može upotrebiti i zadnja kamera uređaja. Računar se može montirati na zglob u slučajevima kada su operateru potrebne obe ruke, a Bluetooth vezom može se povezati sa mobilnim štampačima i skenerima.

Ukoliko postoji potreba za video-vezom, dostupna je i prednja kamera rezolucije 5 megapiksela, a za dugotrajan rad i baterija produženog trajanja. U zavisnosti od konfiguracije, računar se može, uz odgovarajući konektor, pretvoriti u potpuno funkcionalnu radnu stanicu sa monitorom, tastaturom, mišem, štampačem i drugim perifernim uređajima.

Bezbedan

Najviši standardi bežične veze

Lak za upotrebu

Androidov interfejs

Izdržljiv

Pouzdan u svim uslovima

Prilagodljiv

Veliki izbor perifernih uređaja