Kiosk štampači Bixolon BK3

Kiosk štampači Bixolon predstavljaju idealno rešenje za termalnu štampu u maloprodaji, ugostiteljstvu, zdravstvu, i uopšte u svim slučajevima samoposluživanja kupaca. Kiosk štampači Bixolon BK3 dizajnirani su sa ciljem da se u što je moguće većoj meri korisniku olakša upotreba, a operateru održavanje.

Fleksibilnost i brzina

Kiosk štampači iz serije BK3 sposobni su da štampaju brzinom od 250mm u sekundi, u rezoluciji od 203dpi, na traci širine od 83 do 20mm, zavisno od modela i konfiguracije. Kompaktni su i laki, tako da maksimalno štede dragoceni prostor. Testirani su za rad na temperaturama do 60 °C i u uslovima velike vlažnosti vazduha. U zavisnosti od verzije, mogu se instalirati u više radnih položaja i konfiguracija.

Dolaze sa drajverima i SDK za sve važnije operativne sisteme. Podržavaju više tipografskih oblika slova i štampu na različitim jezicima, a postoji i podrška za korisnika da instalira svoje fontove, grafiku i logotipe. Podržano je i više najčešćih formata bar kodova.

Jednostavnost i ekonomičnost

Dizajn kiosk štampača iz serije BK3 orijentisan je ka korisniku. Prekidač za napajanje i dugme za reset postoje na obema stranama, što olakšava instalaciju u raznim radnim prostorima. Osim toga, u kiosk štampače Bixolon BK3 ugrađeno je više dizajnerskih rešenja koja štede papir i do 25%, što ih čini ekonomičnijim i manje štetnim za životnu sredinu.

Fleksibilan

Štampa na traci varijabilne širine

Brz

250mm u sekundi

Ekonomičan

Ušteda do 25% papira

Lak za instalaciju

Više mogućih načina instalacije

Ostali proizvodi u ponudi od istog proizvođača:

Trenutno nemamo ostale proizvode ponuđača

Na našem sajtu prikazani su najprodavaniji proizvodi ovog proizvođača, a možemo obezbediti i ostale proizvode iz portfolia.