Čitači kartica sa kontaktnim čipom THALES IDBridge CT30

Ako ste se odlučili da nekome poverite svoju bezbednost, računate da je u pitanju osoba od poverenja. Ako je ta osoba zaista osoba od poverenja, ona će za obradu vaših podataka koristiti uređaje THALES. Čitač kartica sa kontaktnim čipom IDBridge CT30 je najbolja brana od sajber napada i krađe identiteta.

Osnovne karakteristike proizvoda

Sve više kompanija, lica i javnih tela nudi i koristi sve veći broj onlajn usluga. Koliko god ovo ubrzavalo i olakšavalo poslovanje, krađa identiteta i bezbednost komunikacija postaju sve veći problem kako u obimu, tako i u tehničkoj sofistikaciji. Kao svetski lider u oblasti bezbednosti komunikacija, THALES im izlazi u susret.

Tehnologija pametnih kartica pruža mogućnost sigurnog pristupa, zaštite digitalnih identiteta i bezbednih onlajn transakcija kako kompanijama i njihovim zaposlenima i kupcima, tako i građanima uopšte. Čitači kartica sa kontaktnim čipom su osnovna komponenta svakog ovakvog sistema. Povezuju se sa računarom ili nekim drugim uređajem i obezbeđuju jednostavan i bezbedan prenos podataka sa kartice ka onlajn aplikacijama.

Dizajn čitača

THALES IDBridge CT30 je providan, što omogućava da se istakne grafičko rešenje dizajna kartice. Kompaktan je, malih dimenzija i lagan, težine samo 55g (bez kabla), dok mu kabl dugačak 1,5m omogućava lako povezivanje sa prenosivim i statičnim uređajima. Čitač je otporan na temperature do 55°C.

Korisnikov rad dodatno olakšava i opcioni pribor: stalak za upotrebu na stolu, sa desktop računarom, kao i okvir pomoću kojeg se čitač može instalirati u prostor predviđen za flopi disk ili CD-ROM uređaj u kućištu računara, tako da ne zauzima prostor na površini stola.

Citac kartica, Gemalto

Bezbedan

Štiti podatke i identitet korisnika

Prilagodljiv

Pogodan za e-Upravu, bankarstvo, zdravstvo i komercijalne svrhe

Univerzalan

Radi sa svim ISO smart karticama

Jednostavan za korišćenje

Aplikacije za Windows, Linux i MacOS