Entrust: Repromaterijal za direktni štampač kartica

Najbolji rezultati u štampanju kartica zahtevaju najkvalitetniji repromaterijal. ENTRUST je vodeći svetski proizvođač materijala za štampače kartica. U našoj ponudi nalazi se ceo spektar traka, glava, folija za plastificiranje, mekih folija i pribora za čišćenje.

Kompletan pribor

Proizvođački repromaterijal omogućuje najbolje performanse štampača. Sa repromaterijalom ENTRUST dobijate odličan kvalitet slike, veliku trajnost i najnižu cenu štampanja po kartici.

Kvalitet štampe podražava boje koje se vide na ekranu, a visoka rezolucija štampe omogućava vam visok nivo detalja. Možete štampati veoma sitan tekst i bar kodove bez gubitka na kvalitetu. Štampač se automatski prilagođava vrsti trake radi postizanja najvišeg kvaliteta štampe.

Ribon, stampac

Najviši nivo sigurnosti

U zavisnosti od vrste trake, možete dodati UV fluorescentne, metalizirane ili sjajne elemente bilo kao bezbednosnu meru, bio kao ukras. Sa različitim modulima možete postići različite teksture površine i holograme.

Ekološki dizajn

Jezgra traka i ambalaža napravljeni su od biorazgradivih materijala, pri čemu je ambalaža 100% od recikliranog materijala sa štampom u mastilu na bazi soje. Tehnološki je maksimizirano čuvanje i štednja materijala u štampi.

Bezbednost

Veliki izbor materijala omogućuje jedinstvene kartice

Efikasnost

Laka izmena traka, jednostavno održavanje

Ekonomičnost

Velika ušteda materijala, automatsko praćenje potrošnje

Preciznost

Najviši nivo detalja i kvalitet otiska