ENTRUST Direktni štampač kartica Sigma DS3

ENTRUST-ov direktni štampač kartica Sigma DS3 dizajniran je i optimizovan za cloud strukture. Svojim rešenjem omogućavaju svim operaterima da lako i jednostavno izdaju bezbedne i pouzdane kartice.

Osim samih štampača, TrustIT nudi i originalni repromaterijal proizvođača ENTRUST koji omogućuje optimalan učinak.

Jednostavnost

Sigma DS3, kao i svi štampači iz serije Sigma, predstavljaju najjednostavnije, ali i najrobusnije rešenje za razne profile komercijalnih korisnika.

Korisnički interfejs je jednostavan i intuitivan, a sistem obaveštavanja operatera direktan i jasan. Ukoliko je potrebno utvrditi status štampača ili čistoću aparata, ažurirati softver, naručiti novu traku, ili kontaktirati korisničku podršku, to će biti očigledno iz samog interfejsa uređaja.

ENTRUST je omogućio i pristup velikom broju video uputstava skeniranjem QR koda, što dodatno umanjuje mogućnost greške i pojednostavljuje rad svakom operateru.

Stampac kartica, bela pozadina

Bezbednost

ENTRUST je snabdeo štampač Sigma DS3 visokim standardom zaštite veze između računara i štampača, a ista zaštita obezbeđena je i za podatke korisnika. Korisnički podaci ne čuvaju se u uređaju pošto se štampanje završi.

Osim bezbednosti samog uređaja, kartice je moguće učiniti bezbednijim, jedinstvenim i prepoznatljivim upotrebom odgovarajućih tehnologija štampe, poput sjajnih boja i tekstura same kartice.

Po potrebi, uređaj je moguće i zaključati.

Fleksibilnost i skalabilnost

Uređaj se može podesiti tako da bude dostupan u cloud okruženju ili lokalno, a može štampati fizičke ID kartice i izdavati digitalne ID kredencijale u isto vreme. Opremljen je za štampanje kartica različitih dimenzija i debljine, jednostrano ili dvostrano, monohromatski ili u boji. U zavisnosti od podešavanja, ENTRUST Sigma DS3 može da štampa i do 1100 kartica na sat.

Bezbednost

Kriptovana veza između korisnika i uređaja

Sigurnost

Razni bezbednosni elementi na karticama

Lak za upotrebu

Jednostavan i intuitivan interfejs

Preciznost

Visoka rezolucija štampanja