Dualna pametna kartica THALES SafeNet IDCore 3130

SafeNet IDCore 3130 je savremeni standard bezbednosti pametnih kartica. Proizvođač THALES u njih ugrađuje širok portfelj rešenja za upravljanje identitetima i kontrolu pristupa, uključujući i veliki raspon rešenja za višefaktorsku autentikaciju.

Najviši standard bezbednosti

Dualna pametna kartica SafeNet IDCOre 3130 koristi najnoviji tehnološki standard platforme Java Card. Ova platforma podržava najstrože zahteve dugotrajnih programa sa raznovrsnom primenom, i nosi sertifikat FIPS 140-2 trećeg nivoa.

Kompatibilna je sa najvišim međunarodnim standardima, uključujući ISO 7816, ISO 14443, Java Card 3.0.5 i Global Platform 2.2.1

Dualni interfejs

Pametna kartica SafeNet IDCore 3130 ima dualni intefejs: podržava i ISO 7816 kontaktni prenos podataka i ISO 14443 beskontaktne kartice, a osim toga i aplikaciju CRYPTO1 koja je u širokoj upotrebi u sistemima javnog transporta.

Otvorena Java platforma i interoperabilnost omogućavaju odvajanje aplikacije od platforme, što znači da se nezavisno razvijene aplikacije drugih proizvođaća mogu instalirati bez smetnji.

Dualni interfejs

Kontaktni i beskontaktni prenos

Modularnost

Dostupna za nezavistan softver

Brzina

Maksimalna optimizacija performansi

Sigurnost

Najsavremenije bezbednosne protivmere